Vendet dhe artistët që deri tani kanë konfirmuar pjesëmarrjen në Eurovision 2021

Spread the love

Njëzet vende si dhe vendi mikpritës të Europës kanë konfirmuar për Eurovision 2021 pjesëmarrjen.

Këta janë artistët që konfirmuan pjesëmarrjen në Eurovision 2021, shkruan Wiwibloggs.

Lista e këngëtarëve do të përditësohet.

Australi – Montaigne (konfirmuar më 2 prill)

Austri – Vincent Bueno (konfirmuar më 26 mars)

Azerbajxhan – Efendi (konfirmuar më 20 mars)

Belgjikë – Hooverphonic (konfirmuar më 20 mars)

Bullgari – Victoria (konfirmuar më 21 mars)

Republika Çeke – Benny Cristo (konfirmuar më 14 maj)

Gjeorgji – Tornike Kipiani (konfirmuar më 21 mars)

Greqi – Stefania (konfirmuar më 18 mars)

Islanda– Daði og Gagnamagnið (konfirmuar më 23 tetor)

Izrael – Eden Alene (konfirmuar më 22 mars)

Letoni – Samanta Tīna (konfirmuar më 16 maj)

Malta – Destiny (konfirmuar më 16 maj)

Moldavia – Natalia Gordienko (konfirmuar më 15 korrik)

Holanda – Jeangu Macrooy (konfirmuar më 18 mars)

Rumani – Roxene (konfirmuar më 31 mars)

San Marino – Senhit (konfirmuar më 16 maj)

Slloveni -Ana Soklič (konfirmuar më 16 maj)

Spanjë – Blas Cantó (konfirmuar më 18 mars)

Zvicra – Lotët e Gjonit (konfirmuar më 20 mars)

Ukrainë – Go_A (konfirmuar më 18 mars)

Eurovisioni 2021 do të organizohet në qytetin holandez të Roterdamit, në Ahoy Arena, qyteti dhe vendi i njëjtë që u përzgjodh për vitin 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *