Në Spitalin e Pejës po trajtohen 71 pacient me Covid-19: 54 prej tyre janë me oksigjeno-terapi

Spread the love

Në spitalin e Pejës, janë duke u trajtuar aktualisht 71 pacient me Covid-19, ndërsa 54 pacient jane me oksigjenoterapi, shkruan Gazeta Metro.

Nga 54 pacientë janë në oksigjeno terapi, 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë dhe 4 pacientë janë në Respirator (CPAP), ndërsa 3 prej tyre janë shëruar.

Aktualisht 71 pacientë janë duke u trajtuar aktualisht me Covid-19. Sa i përket gjendjes së pacientëve: 54 pacientë janë në Oksigjeno terapi ndërsa nga këta 11 pacientë janë në gjendje më të rëndë dhe 4 pacientë janë në Respirator (CPAP), ndërsa 3 Pacientë janë shëruar.
Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 221 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dhe nga këta 20 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.
2 lindje kanë qenë gjatë gjatë ditës së djeshme në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 1 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 2 foshnje të dytë të gjinisë mashkullore.
259 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 3,997 analiza ndërsa janë kryer 9 operacione..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *