Gratë pejane në mbështetje të kandidatës së PDK-së Albina Lleshi

Spread the love

Hapsirat ishin të vogla për ti zënë gratë që kishin ardhur për ta mbeshtetur kandidaten për deputete nga radhet e PDK-së Albina Lleshi.
Në postimin e saj në facebook ajo shprehi ndjesin e saj për mbeshtetjen që mori nga gratë pejane, ky është postimi i plotë;


“Gratë dhe vajzat e Pejës më emocionuan me mbështetjen dhe përkrahjen e tyre sonte. Me 14 shkurt të gjitha së bashku do të jemi për #Rimëkëmbje.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *