Haki Abazi në Pejë pritet nga dy vetë e një njeri

Spread the love

Takimet e Vetëvendosjes në Pejë vazhdojnë të mos e kenë interesimin e banorëve të lagjeve dhe të fshatrave të Pejës.
I tillë ishte edhe takimi në Nabërgjan ku pjesëmarrës nha niveli wendror ishte Haki Abazi si dhe kandidatet lokal për deputetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *