Erdhi ta vras dike me pagës, arrestohet shtetas i Shqipërisë në Gjakovë

Spread the love

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar një person, shtetas i Shqipërisë për veprën penale “Shtytje dhe vrasje e rëndë në tentativë”.

Sipas raportit 24 orësh, Policia pas një pune hetimore ka arritur ta identifikoj të njëjtin i cili kishte planifikuar të kryej vrasjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *