“Nc, nc, nc”, Rama injoron sërish Kurtin, refuzon t’i komentojë veprimet e tij

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka refuzuar ta komentojë urimin e fitores dhe mbajtjes së zgjedhjeve…

Policia jep detaje për arrestimin e Faton Brahimit nga Peja

Policia e Kosovës ka njoftuar se mbrëmë është arrestuar Faton Brahimi i cili kërkohej për vrasjen…

Euronews: Kurti në Bruksel nuk cakton datën e rifillimit të dialogut

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka përfunduar takimet në Bruksel, pa e bërë të ditur një…