883 gjoba për mosrespektim të masave anti-pandemi

Spread the love

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 883 gjoba për shkak të mosrespektimit të masave anti-COVID.

26 persona u arrestuan, 10 persona u dërguan në mbajtje dhe tetë në vuajtje të dënimit.

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur 24 aksidente trafiku me të lënduar dhe 34 aksidente me dëme materiale.

Po ashtu Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1 mijë e 147 tiketa trafiku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *