Labi nuk gjen rehati nëpër televizionet kosovare, tash kafen me të do ta pini duke shikuar këtë ekran

Spread the love

Prezantuesi i njohur Labinot Gashi befasoi të gjithë me vendimin e tij për tu tërhequr nga KTV me emisionin e tij, shkruan Gazeta Metro.

Moderatori i njohur Labinot Gashi, është larguar edhe nga KTV, dhe nga tash do të fillojë emsionin “Një kafe me Labin” në rtv Dukagjinin.

Kujtojmë, që Labi ka punuar edhe në RTV 21 për 17 vite rresht. Nga emisioni ‘Një kafe me Labin’, thuhet se ky televizion ka siguruar të ardhura të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *