Njësia Speciale e Policisë së Kosovës futet në Komunën e Istogut

Spread the love

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës është futur edhe në Komunën e Klinës, shkruan Gazeta Metro.

Metro mëson se cak i kësaj bastisje është drejtoria e Urbanizmit në këtë komunë. Njësia speciale e policisë raportohet se po kryen aksione edhe në komunat tjera.

Pak më parë në Komunën e Pejës është arrestuar Bajram Muzlia, inspektor i ndërtimit në Komunën e Pejës.

Ky aksion përfshin bastisje në hapësirat zyrtare, drejtoritë respektive, si dhe në disa shtëpi e banesa private të personave të dyshuar, për të cilët tashmë është urdhëruar arrestimi dhe ndalimi i tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *