Kandidatit i PDK-së për kryetar të Pejës Astrit Ademaj u ofron mbështetje zejtarëve

Spread the love

Ka më shumë se një javë që Astrit Ademaj është zyrtarizuar si kandidat i PDK-së për kryetar të Pejës dhe në vazhden e shumë vizitave në terren ai sot ka vizituar një zanat të vjetër i mbetur edhe si i vetmi në Pejë brisktaria.

Këtë gjë e bëri të ditur vetë Ademaj përmes një shkrimi në facebook:

Mirëmengjesi nga Okoli i Qarshisë së Gjatë 🛠
Edhe pse tradicionalisht ka qenë vendi më i frekuentuar i tregtisë së vogël e të mesme, ndryshimi i formës së të bërit biznes i ka afekfuar shumë dyqangji këtu dhe aktivitet e zanatit pothuajse janë në shuarje.
z. Blerim Gorani, është gjenerata e katërt (4) që ka trasheguar këtë zanat, i cili përkundër situatës me biznesin e tij ai me fanatizem ruan këtë profil biznesi, edhe pse në Pejë nuk numërohen 3 të tilla. Bashkë, u pajtuam se këtë biznes duhet mbështetur e mbrojtur organet komunale, ne, do të ofrojmë përkrahje pa rezervzë në vazhdimësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *