Sulme të orkestruara nga Kosova mbi faqen e kryeministrit Rama në Facebook

Spread the love

Kundërshtarët e kryeministrit, Edi Rama, në Shqipëri por edhe në Kosovë, duket se nuk njohin limite kur vjen puna tek inatet dhe mllefi ndaj tij. Pas reagimit të gjatë të kreut të shtetit shqiptar, Rama ku sqaronte takimin me sportistet nga Kosova, Ballkanin e Hapur dhe qëndrimin e tij në lidhje me shtetin e Kosovës brenda dhe jashtë kufijve ka patur një “lumë” ragimesh në rrjete sociale.


Kundërshtarët në Kosovë kanë filluar sulmin, në mungesë të bërjes së politikës së mirëqenë dhe asnjë projekti serioz kanë shkuar deri në veprime qesharake prej njerëzish të vegjël, duke paguar ‘Facebook’ që të sulmojnë Ramën.

Kjo vihet re qartë duke iu hedhur një sy reagimeve të inatosura në postimin e Kryeministrit ku dallohen në masë profilet e huaja dhe jorealë. Shuma e paguar për ‘dislike’ duhet të ketë qenë e majme, deri në qindra dollarë pasi është i shumtë edhe numri i reaguesve ‘fantazmë’ nga Arabia, Malajzia etj.https://gjc.gjirafa.com/Home/IndexR?configId=4197-2&gjid=25901961&v=2.1&guid=e4713a599c62478495413bf3b54d2afd2b04b1315899466c9232d04fcf755314

Natyrisht kjo lloj pagese e bërë për të marrë më shumë ‘dislike’ sesa ‘like’ është veçse një tregues i dobësisë së atyre që nuk pranojnë ta hapin Kosovën por duan ta mbajnë atë të mbyllur. Më poshtë po ju sjellim fotot me profilet e paguara me para që kanë përdorur kundërshtarët e Ramës në Kosovë për ta sulmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *