Djaloshi nga një fshati i vogël por me ambicie të mëdha

Daut Muqaj – Numër 16 në listë* Është i lindur në Pejë në vitin 1993 dhe…

Everythingeshop

What is everythingeshop.com? EverythingEshop.com is a powerful e-commerce platform, built with the customer in mind. We…

Besueshmëria ndaj Marketeve në Pejë, Klinë dhe Istog

Besueshmëria ndaj Marketeve në Pejë, Klinë dhe Istog

Notification Letter from Arton Muhaxheri

Arton Muhaxheri a well-known politician has given a notification about his facebook profile page on his…