Besueshmëria ndaj Marketeve në Pejë, Klinë dhe Istog

Spread the love

Ekipi ynë ka dalur në teren 2 javët e fundit me një pyetësor rreth marketeve aktuale dhe besueshmëria e klientëve ndaj tyre. Në këtë pyetësor morën mbi 5.000 përgjigje anonime ku kemi siguruar të dhëna të sakta fizike dhe një pjese online. Një temë jashtëzakonisht e afërt për klientët dhe përdoruesit ditor.

Pyetësori pati disa pyetje që u përgjigjen në më pak se 30 sekonda, ndër to ishin:

  1. Cili është marketi që e vizitoni më shumë?
  2. Cili është marketi që ka pranuar ankesën tuaj në rast se keni pasur?
  3. Cilin market u ‘a keni sugjeruar gurbetqareve?
  4. Cili është marketi që u ’a ka ofruan ngrohtësinë?
  5. Cili është marketi që i përputhet më së shumti marketingu dhe atë që më të vërtetë e ofron?
  6. Cili market ofron zbritje reale me atë qe reklamohet në rrjete sociale?
  7. Cili market dëshironi ta shihni të rritet në zingjirin e biznesit?

Në këtë pyetësor prin Rina Market, një market që punën e ka filluar në vitin 1994 dhe tani gjendet kryesisht në Komunën e Istogut me afro 4 pika, në Banjë, Gurakoc, Zallq dhe shumë shpejt është duke u punuar për pikën e katërt që është e fokusuar poashtu në Komunën e Istogut më saktësisht në Vrellë.

Në këtë Pyetësor Rina Market la prapa markete si: Vivafresh, ETC, Interex dhe te tjera. Ky pyetësor është bërë anonim dhe si i tillë është publikuar duke synuar ta ngrisim vetëdijen e konsumatorëve si dhe duke nxerrur më të mirin në pah.

Po ashtu vlen të ceket që Rina Market në mënyrë vullnetare ka sponsorizuar disa herë evenimente të ndryshme edukative dhe sportive. Ku para pak kohë ka bërë publike edhe marrëveshjen e bashkëpunimit në mes klubit futbollistik Onix në Banjë ku janë pajtuar që Rina Market të jetë sponzor i KF Onixi-t ku këta të fundit do të jenë përfitues direkt, ndër tjera u tha:

Sportet janë forma të ndryshme të kulturës së një populli secili duhet të jap kontribut sipas mundësive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *