Nuk është marrëveshje. Është Deklaratë Unilaterale Shtetërore!

Si mund të ketë marrëveshje me vetëm një nënshkrim në të!? Çka është nëse nuk është…

Rikthimi në planin A – Bosnjëzimi i Kosovës

Nuk ka asnjë dyshim se marrëveshja Kosovë – Serbi duhet të përfundojë përmes një kompromisi që…

Strategjia e Presidentit të Serbisë

Presidenti serb Vučić ka Plan të qartë çka të bëjë në Serbi dhe në dialogun me…

KUJDES! Me ndihmën e Rusisë, Serbia po përdor kishat për destabilizimin e Kosovës

Historikisht, të gjitha regjimet dhe ideologjitë serbe kanë përdorur konceptin e viktimizimit për arritjen e qëllimeve…