Simptomat e presionit të lartë të gjakut që burrat dhe gratë duhet të kenë kujdes gjatë seksit

Presioni i lartë i gjakut, ose hipertensioni, mund të rrisin rrezikun e problemeve serioze nëse nuk…

Çfarë ndodh gjatë orgazmës dhe arsyet pse duhet provuar

Kënaqësia seksuale është një pjesë e rëndësishme e mirëqënies emocionale dhe fizike. Dihet që ndikon në…

9 veti që mashkulli ideal duhet ti ketë

Shkencëtarët kanë treguar 9 vetitë të meshkujve që duhet ti kenë. Bukuria dhe mirësjellja janë në…

Sa shpesh duhet të keni marrëdhënie seksuale për një shëndet optimal?

Është ai aktivitet që ju sjell kënaqësinë më të madhe nga të gjitha: seksi. Ka një…