Heroinë urime ditëlindjen kështu e uron Toni Kuka kampionen olimpike për ditëlindjen e saj

Spread the love

Kampionia e shumëfisht olimpike Majlinda Kelmendi sot ka ditëlindjen dhe një dedikim për ditëlindje ajo ka pranuar mga trajneri i san Driton Kuka

Më poshtë lexoni urimin

Heroinë!
Urime Ditëlindja
Shumë krenar me veprën tande!
Të jam mirënjohës deri në frymën e fundit për krejt emocionet që mi ke dhuruar deri sot …
Dhashtë Zoti 100 të lumtura ti gëzosh ashtu siç gëzove një Komb me sukseset tua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *