Modelja gjobitet me 1.8 milionë dollarë sepse nuk shkoi në punë

Spread the love

Modelja e njohur, Kendall Jenner është hedhur në gjyq nga marka italiane e modës “Liu Jo”. Kjo e fundit pretendon se ylli i familjes Kardashian ka shkelur kushtet e një kontrate.

Në padinë e depozituar në Gjykatën e SHBA në Manhattan, thuhet se Jenner mori pjesë vetëm në një nga dy fotosesionet e planifikuara, pra nuk shkoi në punë dhe nuk përmbushi pikat e kontratës.

Si pasojë, “Liu Jo” do të përfitojë 1.8 milionë dollarë dëmshpërblim pasi thotë se i ka paguar 1.35 milionë dollarë modeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *